10 September 2013

Today Is The Day


Happy birthday to me...
Happy birthday to me...
Happy birthday to Nur Azwa Edora Binti Badrolkhar ..
Happy birthday to me...

Kahkah..

Berimaginasi kalau ada sapa-sapa ramai2 dok pakat nyanyi lagu birthday kat aku ramai..Ekekeke..Mimpilah! =0 Perghhh dengan ini aku nak mengisytiharkan bahawa aku dah genap 20 tahun dh pada tahun ni...Arghhhh dah tua la seyhhh.. ~_~ Tapi xpe..sebab orang still ingat aku budak-budak tingkatan lagy..Sies..Bila tima aku keje,,mesty ada je orang tanya 'dik,dah tak sekolah lagi ke??' hahah terbahak je aku ketawa..banyak kali yang tanye camtu..well~ :P  Aku tak sangke aku dah semakin tua..Dah boleh kawen dah umur2 mcm aku nie..Hahaha
Any wishes? Hihih. :)




 Di kesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih kepada mama dan papa yang telah menjadikan aku seorang yang insan sampai ke akhir ni.. Along loves you both so much okay!! Till jannah!! ;') Hehehe kalau arwah mama aku ada lagi,,mesty hari ni dia paling sibuk buatkan kek untuk aku..Hahaha..Miss you ma..:') Act,,hari2 macam ni lah yang wat aku sedih,,tapi aku diamkan aje.. :D Terima kasih kepada parents aku membesarkan aku sampai hari ni dan harapnya sampai bila-bila aku dapat jadi orang yang berguna satu hari nanti dan dapat tolong family aku..Paling penting sekali tolong doakan aku tahun depan aku nak beli kereta dan tahun ni aku lepas amek lesen kete dan selesaikan lesen motor aku yang dah lama tak lepas2 L..aku dah taknak apa-apa lagi untuk hari jadi aku ni..Cukup dikelilingi insan2 yang aku sayangi tu pun dah memadai... ^^ Terima kasih untuk semua yang pernah hadir dan sentiasa ada dalam hidup aku..Aku sayang semuanya... :) Hehe..may Allah ease my way & my journey..^_^


98 comments:

  1. alhamdulillah...selamat hari lahir kak....semoga panjang umur..murah rezeki dan dilancarkan urusan dunia akhirat..aamiin..semoga tambah cantik & bahagia..in shaa allah!..aamiin..aamiin..aamiin!... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha semoga bertambah cantik eh? ekekeke. okay okay :D SEMOGA termakbul semua doa adik tu. senang hati akak. kahkah. :D Amin. Thanks adik manis ^^

      Delete
  2. Another year older? Think this way - just one day older than a day before! Say cheers to life and have a Happy Birthday!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apparently, yes. I am always think that im younger than my actual age. Yayyy! Cheers! Thanks dear Sally :)

      Delete
  3. selamat hari lahir. semoga Allah berikan kasih sayang pada akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dik. Hehehe Amin. Semoga melimpah ruah kasih sayangnya pada akak :-)

      Delete
  4. heppy birthday dear . May Allah bless you Always!_!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank darl :) Amin. May Allah bless yours too :)

      Delete
  5. hepy birthday dear..dr cik kirani ^_^

    ReplyDelete
  6. Happy birthday =) Truth is no other presents that can beat the love of your loved ones, especially on special days. Rasa sgt diberkati kann =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear Vee! :) Yup. Agreed it. Their presence are the most precious gift in ours life! ^_^

      Delete
  7. hai, selamat hari lahir awak, may Allah ease your way && birthday saya pun bulan 9, 15 haribulan wkwkwkw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay okay! Nnti buat entry tau 15/9. Kita mai komen awak awal-awal lagy. Heeeee :) Terima kasih dear Anis :D

      Delete
  8. Happy birthday ^^ Al-fatihah untuk arwah mak akak. Tpi, siyes akak 20 thun? nmpk mcm umo 14 thun je :3 lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear Lia sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah Mama akak :-) Yuppp. 20 daaaa. 14 eh? Wow. Yaka? Hakhak.

      Delete
  9. kak dora !! sanah helwah ! heppy burfday, may Allah ease you :) moga dpanjangkn umo dan dapt ap yg dhajati :D aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Terima kasih adik! :) Aminx44. Haha

      Delete
  10. sanah helwah :) tahniah. semoga panjang umur dan murah rezeki :D

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday! Wish you all the best =D

    ReplyDelete
  12. Happy birthday sweet girl.MGBU..

    ReplyDelete
  13. EPI BEDAY TO U .. EPI BEDAY TO U .. EPI BEDAY TO DAK BULAT .. EPI BEDAY TO U .. MOGE MNJD SEORG ANK YG SOLEHAH N SEMPERNA SEMAKIN TUA NI .. BANYAKKAN AMAL N PERBAIKI DIRI .. OKEH ..

    ReplyDelete
  14. slamat ary lahir 2 u...ehhe...dh tua dh..haha..jgn mrahh...graw ja..

    ReplyDelete
  15. happy birthday dear! semoga terus gembira :)

    ReplyDelete
  16. wahh! SELAMAT HARI JADI tuan rumah ^^

    ReplyDelete
  17. happy birthday and hv a blast ! ;)

    ReplyDelete
  18. sanah helwah sis.. ayu doakan Allah berikan kesihatan, rezki dan kebahagiaan di dunia dan ukhrawi..

    :)

    ReplyDelete
  19. LAMA RASANYA TAK SINGGAH BLOG NI . . hope tak terlambat untuk sis wish happy bday untuk azwa :) semoga dipnjgkn umo dn dmurhkan rezeki . dan hrp impian nak beli kereta next year termakbul . . ;) alwez be happy oke my dear :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh rindu yang amat lah kat Murni! Susah betul nak carik blog dia tu eh -,- Aritu kat BL dah terpadam dah listnya murni lepas tuh taktahu nak carik dekat mana T_T Ehe. Tak terlambat pun. Amin amin! Memang nak beli kete tahun depan xD You too darl :*

      Delete
  20. Selamat hari jadi...moga semuanya baik-baik.

    ReplyDelete
  21. terlambat da dua hari..hu3..Selamat Hari Lahir =) smoga bahagia didunia dan akhirat..semoga apa yg dihajati tercapai..Amin..

    ReplyDelete
  22. hi! birthday kita sama la!hehe..excited pulak..btw, HB to you. Semoga success selalu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woooo! Serius MF? Hahaha sama tarikh ni tapi sama tahun tak? Jap japlagi NAE pergy sana stalk blog MF. Huhu same goes to you dear. HB to you too~ ;)

      Delete
  23. Happy belated birthday dear..oh sedapnya nama.. teringat pulak katun dora..hihi..btw birthday kte terbalik je..anyway, May Allah shower you with endless happiness..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Sedap ke? Ekekeke. Macehhh yangg. Thanks for giving me some good spirit wishes! :)

      Delete
  24. Happy Belated Birthday dear........

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
  25. hepy belated burfday :) wahhh, sweet 20. masuk zon remaja. hikhik :D salam kenal

    ReplyDelete
  26. Jemput join segmen saya.

    http://penat-menaip.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-salamah-ishak.html

    ReplyDelete
  27. eh, sama dengan birthday anak sedara zizie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Hehehe cakap kat anak sedara Zizie tu HB ya! :)

      Delete
  28. happy belated birtday dear.. ^_^ saya follow sini n jemput awk join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

    ReplyDelete
  29. happy birthday :) moga dipanjangkan umur diberi umur yg bermanfaat dan murah rezekii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Farhana. May Allah bless you for your lovely wishes :)

      Delete
  30. ehh ? never too late kan ? hepi belated befday :D

    ReplyDelete
  31. happy belated birthday dear :)

    ReplyDelete
  32. yah...telat deh ngucapinnya, happy b'day yah WUATB :)

    ReplyDelete
  33. Alamak..dah lama tak blogwalking. Sorry.. Happy belated birthday.. Sanah helwah saudara saudari cikeboom cikeboom. :D

    ReplyDelete
  34. LOL...a bit late...happy belated dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you my lovely sis :) No. You just late around 1 week. Hahah!

      Delete
  35. Happy belated bday dik...baru 20tahun...muda lg tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Wirda :) Ehee tua dah ni

      Delete
  36. dear... mama lambat wish ye.. sori sori.. selamat hari lahir buatmu, semoga sentiasa jadi anak yang baik, diberi hidup yang gembira serta dimurahkan rezeki.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama , terima kasih , haritu pun kita lambat wish mama jugak kan. Amin untuk semua doa mama tu :)

      Delete
  37. happy belated birthday awk...

    salam ukhuwah dr nanie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nani :) Salam ukhwah jugak dari Azwa :)

      Delete
  38. Alahai sedihnya awak nyanyi untuk diri sendiri :P


    Hahhahaahhh

    HAPPY BELATE BIRTHDAY TO U.
    HAPPY BELATE BIRTHDAY TO U.
    HAPPY BELATE BIRTHDAY TO U.
    HAPPY BIRTHDAY TO U AZWA EDORA MY LOVE HUGS1!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAH qilaaa jangan suka buat akak bengang sendiri boleh tak! Nak suruh qila nyanyi masa ni kita belum kenal lagi kan :P HAHAHAHAAH thanksss youuuu! ^^

      Delete